ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

You are here

Οι εγκαταστάσεις και η έδρα της εταιρείας βρίσκονται στο 2ο χιλ. Σκύδρας - Θεσσαλονίκης, στο χωριό Λιποχώρι Σκύδρας. Τα συγκροτήματα παραγωγής σκυροδέματος, οι μηχανές παραγωγής τσιμεντοπροϊόντων καθώς και οι πίστες παραγωγής και αποθήκευσης προϊόντων είναι εγκατεστημένες σε ιδιόκτητη έκταση 50 στρεμμάτων.

Για την παραγωγή των προϊόντων χρησιμοποιούνται σύγχρονες αυτόματες μηχανές ευρωπαϊκής προέλευσης, οι οποίες χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη αδρανή υλικά λατομείου και τσιμέντο, πιστοποιημένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. 

Το 2009 η εταιρεία πραγματοποίησε μια επένδυση κατασκευάζοντας έναν νέο σύγχρονο βιομηχανικό κτίριο παραγωγής, το οποίο παρέχει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την παραγωγή ποιοτικών και υψηλών προδιαγραφών προϊόντων (αυτόματο συγκρότημα παραγωγής σκυροδέματος, ηλεκτρονική διαχείρηση συστήματος, πρέσες παραγωγής, σύστημα μεταφοράς προϊόντων, περονοφόρα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κ.α.) 

Η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα στόλο από γερανοφόρα οχήματα τα οποία μεταφέρουν τα προϊόντα μας σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα και είναι διαθέσιμα για να εξυπηρετήσουν την οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας. 

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και 60 χρόνια στο χώρο της παραγωγής διαφόρων ειδών προϊόντων τσιμέντου καθώς και της εμπορίας οικοδομικών υλικών. Το εργοστάσιο μας καθώς και η έδρα της εταιρίας είναι εγκατεστημένο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 50 στρεμμάτων στο 2ο Χιλ. Σκύδρας – Θεσσαλονίκης στο χωριό Λιποχώρι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: 2ο χλμ Σκύδρας - Θεσσαλονίκης, Λιποχώρι
  • Τηλ. 1: 23810 89 510
  • Τηλ. 2: 23810 88 462
  • Mail: tourout@otenet.gr